1

Onze specialiteit?
Verkopen op de eerste bezoekdag!

Verkocht op de eerste bezoekdag

Eén bezoekdag, langer hebben we niet nodig om je woning te verkopen. Al onze dossiers bereiden we zeer grondig voor. Onze deskundige waardebepaling, een brede reclamecampagne en professionele support ter plaatse doen de rest. Zo garanderen we tevreden kopers én verkopers. 

Meer over onze aanpak lees je hier. 

Correcte prijs voor je woning

Elk succesverhaal begint met een correcte waardebepaling. Koop je een woning via Agence De Ville, dan krijg je waar voor je geld. En als verkoper haal je altijd de maximale marktwaarde uit je vastgoed.


Vraag nu een afspraak 

Betrouwbare info, snelle antwoorden

Je wil technische info over de woning? Je hebt een administratieve vraag? Of je wil weten wat je maandelijks afbetaalt als je een bepaald bod uitbrengt? Onze panden kennen we door en door, zodat je als koper meteen de juiste info krijgt. Zo kan je snel én weloverwogen knopen doorhakken.

Meer informatie nodig? Contacteer ons.  

Diensten van Agence De Ville

Onze specialiteit ? Verkopen op de eerste bezoekdag! En dat tegen de maximale marktwaarde. Een bouwgrond of -project waarmee je aan de slag wil? We zijn ook graag je partner als projectontwikkelaar. Ervaren, betrouwbaar en professioneel. 

Ik wil kopen

Je eigen appartement met terras, nieuwbouwwoning met privétuin of een charmante villa in de Vlaamse Ardennen? Agence De Ville heeft een ruim aanbod vastgoed te koop in de regio.

Bekijk alle panden te koop

Ik wil verkopen

Je huis, appartement of bouwgrond verkopen tegen de beste, marktconforme prijs? Agence De Ville verkoopt je woning op de eerste bezoekdag en garandeert je de maximale marktwaarde voor je eigendom.

Lees alles over onze aanpak

Ik wil huren

Een betaalbaar huurhuis of huurappartement gezocht in de regio Geraardsbergen, Zottegem of de Vlaamse Ardennen? Al onze huurwoningen zijn correct geprijsd en voorzien van het nodige wooncomfort.

Ontdek al ons vastgoed te huur

Projectontwikkeling

Je hebt een bouwgrond die je wil verkavelen of een ander bouwproject waarvoor je de hulp van een professional wil inschakelen? We hebben de expertise en kennis in huis om je bouwproject op korte termijn te ontwikkelen.

Meer over onze afdeling projectontwikkeling

Wat klanten over ons vertellen

Aanbevolen door meer dan 94% van onze klanten

Ja, ik wil ook verkopen