1

Projectontwikkeling

Alles in huis!

Alles in huis!

Je bent eigenaar van een bouwgrond, maar je hebt de tijd noch de kennis om die zelf te laten verkavelen?
 
Agence De Ville heeft alles in huis om je bouwproject te realiseren. Een slapende bouwgrond of een ander vastgoedproject kan je dus op korte termijn aan ons verkopen en door ons laten ontwikkelen. We verkavelen je bouwgrond, bouwen nieuwbouwwoningen of -appartementen op de site en verkopen of verhuren ze aan ons brede netwerk van klanten.
 
 
Opvolging van A tot Z

Opvolging van A tot Z

Dankzij onze uitstekende kennis van de lokale vastgoedmarkt, realiseren we een meerwaarde met duurzame en kwalitatieve vastgoedprojecten.
 
We bestuderen grondig de mogelijkheden van elk bouwproject, regelen alle vergunningen en volgen de realisatie op van a tot z.
 
Projecten in ontwikkeling

Projecten in ontwikkeling

Wij bouwen en verkopen nieuwbouwprojecten met aandacht voor architectuur, duurzaamheid en oog voor detail. Wij gebruiken alleen de beste materialen in onze projecten en creëren zo comfortabele leefruimtes die voldoen aan onze hoge normen voor kwaliteit en vakmanschap. 

Bent u benieuwd naar onze projecten in ontwikkeling? Klik door via onderstaande knop en laat ons weten indien je interesse hebt.

Bekijk hier onze projecten in ontwikkeling!
Projecten te koop

Projecten te koop

Bent u op zoek naar een nieuw huis of appartement? Wij hebben precies waar u naar op zoek bent. We bieden verschillende projecten te koop aan die passen bij elke stijl. Of u nu op zoek bent naar iets traditioneels of moderns, groot of klein, wij hebben voor ieder wat wils. Klik door via onderstaande knop naar onze projecten te koop en kijk of een van onze projecten geschikt is voor u!

Bekijk hier onze projecten te koop!
Reeds gerealiseerde projecten

Reeds gerealiseerde projecten

Wilt u zien wat wij kunnen? Bekijk onze reeds gerealiseerde projecten! Deze sites zijn volledig afgewerkt en zijn verkocht. 

Ook interesse in projectontwikkeling? Laat het ons weten via lesley@agencedeville of bel 0496 27 36 67

 
Bekijk hier onze reeds gerealiseerde projecten!

Vrijblijvend adviesgesprek

Agence De Ville begrijpt de unieke uitdagingen die komen kijken bij bouwprojecten van welke aard dan ook. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw projectontwikkeling, aarzel niet om ons vandaag nog te contacteren voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Boek uw gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Contacteer ons