1

Verkoop je woning op de eerste bezoekdag

Onze aanpak: één bezoekdag

Onze aanpak: één bezoekdag

Agence De Ville werkt volgens een vaste aanpak. Na een professionele waardebepaling en een intensieve reclamecampagne nodigen we alle geïnteresseerden uit om de woning te bezoeken op dezelfde dag.
 
Wie dat wil, kan op dat moment ook een bod uitbrengen onder gesloten omslag. De overgrote meerderheid van de panden die we te koop aanbieden, wordt op die manier al op de eerste bezoekdag verkocht.
 
Als verkoper haal je zo het maximum uit je vastgoed.
CONTACTEER ONS
Wat is mijn vastgoed waard?

Wat is mijn vastgoed waard?

Een deskundige waardebepaling is de basis van elke geslaagde woningverkoop of -verhuur. Dankzij onze professionele waardebepaling verkopen of verhuren we je woning op de eerste bezoekdag én zorgen we ervoor dat je het maximum haalt uit je vastgoed.
 
Benieuwd naar de correcte verkoop- of huurprijs voor je woning?

 

CONTACTEER ONS

Voorbereiding maakt het verschil

Dat we je woning op de eerste bezoekdag verkopen, wil niet zeggen dat we haastwerk leveren. Alles staat of valt juist met een goede voorbereiding.

  1. We bepalen een marktconforme en correcte vraagprijs.
  2. We voeren een doelgerichte reclamecampagne die zo veel mogelijk potentiële kopers aantrekt.
  3. We verzamelen alle nodige documenten en technische informatie van het pand, zodat we bezoekers meteen alle correcte info kunnen meegeven. Zelfs van de huidige rentevoeten zijn we perfect op de hoogte. Zo hoeven potentiële kopers niet eerst langs bij de bank om te weten hoeveel ze kunnen lenen.

Kijken, evalueren en meteen beslissen: ons voorbereidend werk bespaart je tijd als koper én als verkoper.

 

Onze specialiteit? Verkopen op de eerste bezoekdag!

Contacteer ons nu!