1

Kies voor Agence De Ville, de immo Zottegem specialist!

Wonen in het groen en toch vlakbij een bruisend stadscentrum? Zottegem is gelegen in één van Vlaanderens mooiste streken, ‘de Vlaamse Ardennen’. Van goede scholen en ziekenhuizen tot tal van recreatieve activiteiten, Zottegem is de perfecte plek om je thuis te noemen. In deze blog vertellen we je de voordelen van immo Zottegem.  

Wonen in Zottegem 

Zottegem ligt ten zuidoosten van Gent en telt 25.000 Zottegemnaars. In Zottegem heb je alles binnen handbereik. Er zijn verschillende supermarkten, restaurants, winkels en scholen. Bovendien is het nog eens gelegen in een prachtige, groene omgeving. Net daarom is kiezen voor Agence De Ville, de immo Zottegem specialist, een slimme investering voor iedereen die in een gezellige stad wil wonen en toch van alle gemakken voorzien wil zijn. 

Tot rust komen met sport en ontspanning


Zottegem biedt met zijn prachtige fiets- en wandelroutes, lokale voetbalploegen, tennisclub, padelclub, atletiek, zwemclub,… voor elk wat wils aan. Het maakt niet uit welke sport je beoefent, in Zottegem vind je altijd wel iets dat bij je past. Je hoeft je nooit zorgen te maken om een tijd of plaats te vinden om je favoriete sport te beoefenen. De sportdienst zorgt altijd voor vertier.


Daarnaast staat de stad bekend als Egmontstad omdat er verschillende monumenten herinneren aan de zestiende-eeuwse graaf:


• Egmontkasteel in het Egmontpark
• Egmontcrypte in de Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaartkerk
• Standbeeld van Lamoraal van Egmont


Maar er zijn nog meer mooie plekken te bezichtigen in de stad waaronder:


• Het stadhuis,
• Domein van Breivelde,
• Kasteel van Leeuwergem,
• …

Gemakkelijk bereikbaar voor iedereen


Kiezen voor immo Zottegem biedt je ook veel voordelen op gebied van bereikbaarheid. Zottegem is namelijk centraal gelegen en makkelijk bereikbaar vanuit andere steden zoals Geraardsbergen, Lierde, Oudenaarde, Gent, Brussel, Aalst en Wetteren en dus een ideale uitvalsbasis om van en naar het werk te pendelen.


De stad beschikt bovendien ook over een treinstation met rechtstreekse verbindingen naar Geraardsbergen, Oudenaarde en Gent. Kortom, Zottegem is de ideale plaats om te wonen, leven en werken.


Immo Zottegem is betaalbaar


Ondanks de sterke prijsstijgingen van woningen en appartementen in de regio zijn de vastgoedprijzen in Zottegem nog altijd betaalbaar. Heel wat mensen ontdekken de groene streek van Zottegem dan ook als een budgetvriendelijk alternatief in de Vlaamse Ardennen. Ontdek hier ons aanbod in Zottegem.


Maar ook immo Geraardsbergen en immo Lierde moeten niet onderdoen. Ontdek hier ons aanbod in Geraardsbergen en Lierde.

Zottegem is dus een aantrekkelijke stad voor zowel jong als oud. Het is een enorm evoluerende stad qua inwoners wat interessant is voor de vastgoedmarkt. Wil je ook wonen in Zottegem? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.


Ben je van plan te verhuizen naar Zottegem en wens je je pand te verkopen? Weet dat wij gespecialiseerd zijn in de verkoop van vastgoed. Eén bezoekdag, meer tijd hebben we niet nodig om kopers te overtuigen. Heb je hierover vragen of wens je meer informatie? Wij staan voor je klaar. Twijfel niet om ons vrijblijvend te contacteren.

Onze specialiteit? Verkopen op de eerste bezoekdag!

Contacteer ons