1

Hoe verkoop je jouw eigendom aan de maximale marktwaarde?

Wil je jouw eigendom verkopen aan de maximale marktwaarde? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag bij de verkoop van je woning of appartement en ontzorgen je doorheen het verkoopproces. Benieuwd hoe wij te werk gaan? In deze blog vertellen we je er graag alles over. 

1. Kennismaken 

Jouw woning of appartement is je dierbaar. En dat gevoel willen we aan de toekomstige koper(s) ook overbrengen. Daarom plannen we vooraf een kennismakingsgesprek in waarbij we je van A tot Z uitleggen hoe we te werk gaan om de maximale waarde uit jouw pand te halen en al jouw vragen te beantwoorden. 

2. Waarde bepalen van je pand

Een deskundige waardebepaling is de basis van elke geslaagde verkoop. Wij kennen de markt perfect en kunnen inschatten wat jouw woning of appartement waard is, rekening houdend met m² prijzen, referentiepunten, afwerkingsgraad,… Wij geven je een duidelijk onderbouwd advies om jouw eigendom aan de maximale marktwaarde te verkopen. Op basis daarvan bepaal jij, de verkoper, de vraagprijs (= uitnodiging tot onderhandelen). 

3. Verkoopdossier opstellen

Wanneer je jouw woning of appartement verkoopt, komt er heel wat administratieve rompslomp bij kijken. Een goede dossiervoorbereiding is hierbij cruciaal. Op die manier informeer je een potentiële koper transparant en eerlijk. Je mag er op rekenen dat we alle juridische documenten opvragen en strikt opvolgen.

4. Intensieve communicatiecampagne lanceren

Potentiële kopers zoeken online (via diverse verkoopsites) naar hun droomwoning – of appartement.

Daarom is het van cruciaal belang dat de online voorstelling van jouw vastgoed tot in de puntjes verzorgd is: duidelijke omschrijving, professionele foto’s,...

Daarnaast publiceren we je pand op 12 verschillende publicatiekanalen dat bestaat uit een onderbouwend bestaan cliënteel. Om tot slot alle geïnteresseerden op een ‘eerste bezoekdag’ uit te nodigen.

Maak je vooral geen zorgen over de inrichting en hoe je alles het best laat uitkomen. Daar weten we alles van.

Check onze tips hier

5. Eerste bezoekdag

Tijdens de eerste bezoekdag zorgen we voor een professionele begeleiding. Wij vinden het belangrijk dat elke potentiële koper een kwalitatieve rondleiding krijgt dat voldoet aan zijn/haar noden en wensen. Nadien krijgt ook elke potentiële koper de kans om in detail te treden en ons al hun vragen te stellen. 

Wie dat wil, kan op dat moment ook een bod uitbrengen onder gesloten omslag. De overgrote meerderheid van de panden die we te koop aanbieden, worden op die manier al op de eerste bezoekdag verkocht. 

6. Verkocht op eerste bezoekdag

Hoera, de verkoop van je woning of appartement is rond! De verkoopovereenkomst maakt de verkoop officieel. Ook in deze laatste fase zorgen wij, als lid van het CIB (reeds 10 jaar), er opnieuw voor dat dit tot in de kleinste lettertjes perfect in orde is en alle overeenkomsten conform de norm zijn. 

Wil jij dus ook zorgeloos, snel en aan de maximale marktwaarde jouw woning of appartement verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Onze specialiteit? Verkopen op de eerste bezoekdag!

Contacteer ons